Iubirile lui Chico Michel Zévaco

ISBN:

Published: 2012

Broşată

368 pages


Description

Iubirile lui Chico  by  Michel Zévaco

Iubirile lui Chico by Michel Zévaco
2012 | Broşată | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 368 pages | ISBN: | 3.19 Mb

Destinele paralele sau incrucisate ale regilor si reginelor, ostenilor sau borfasilor, hangiilor sau florareselor ilustreaza ideea ca istoria nu este decat suma tuturor destinelor individuale, de la cele mai faimoase la cele mai obscure, de la celeMoreDestinele paralele sau incrucisate ale regilor si reginelor, ostenilor sau borfasilor, hangiilor sau florareselor ilustreaza ideea ca istoria nu este decat suma tuturor destinelor individuale, de la cele mai faimoase la cele mai obscure, de la cele mai nobile la cele mai marsave, si ca hazardul este singurul stapan al lor.Pe fundalul razboaielor civile necrutatoare in care se infrunta ambitiile privind tronul Frantei, Zevaco face sa renasca intrigi, comploturi, serbari regale si princiare, procesiuni si audiente dar si scene intime sau de pe strada cu o sensibilitate si un umor uimitoare.

Ciclul Cavalerul Pardaillan este unanim recunoscut drept una dintre cele mai reusite creatii ale romanului de capa si spada, o fresca pasionanta a unor vremuri pline de romantism si de eroism.In acest volum aflam deznodamantul expeditiei lui Pardaillan in Spania. Cum si-a indeplinit misiunea ce ii fusese incredintata de catre Henric al IV-lea? Cum a reusit sa scape de uneltirile teribililor sai dusmani: Fausta, Espinosa, regele Filip?

Ce s-a intamplat cu prietenii sai: El Torero, El Chico si frumoasa Giralda? Ce aventuri fantastice a avut si ce fapte de eroism fabuloase a facut Pardaillan in calitatea de ambasador al Maiestatii sale regele Frantei?Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Iubirile lui Chico":


fashvictim.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us