Tumultul valurilor Yukio Mishima

ISBN:

Published:

Paperback

192 pages


Description

Tumultul valurilor  by  Yukio Mishima

Tumultul valurilor by Yukio Mishima
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 192 pages | ISBN: | 3.79 Mb

Poveste de dragoste arhetipala ce surprinde în acelasi timp esenta sufletului nipon, romanul Tumultul valurilor (Shiosai) a fost ecranizat în Japonia de cinci ori.Marea ce scalda plajele insulei Utajima nu este un dusman, ci doar o forta în fataMorePoveste de dragoste arhetipala ce surprinde în acelasi timp esenta sufletului nipon, romanul Tumultul valurilor (Shiosai) a fost ecranizat în Japonia de cinci ori.Marea ce scalda plajele insulei Utajima nu este un dusman, ci doar o forta în fata careia oamenii trebuie sa stie când sa plece fruntea si când sa se razvrateasca.

Tot marea le asigura însa supravietuirea locuitorilor insulitei. Din adâncurile se ridica plasele pline cu peste, în adâncurile ei plonjeaza cautatoarele de perle, aducând la lumina zilei comori delicate. Shinji este un tânar pescar care-si întretine mama si fratele dupa ce tatal le-a fost rapit de valurile nemiloase pentru ca echipajul barcii sale a nesocotit legile nescrise ale navigatiei.

Tânara Hatsue, fiica lui Terukichi Miyata, cel mai înstarit om din Utajima, se întoarce pe insula pentru a deveni cautatoare de perle, iar marea îi aduce astfel împreuna pe cei doi. Însa tatal lui Hatsue are planuri mari pentru fata lui, iar iubirea tinerilor pare condamnata. Vor reusi cei doi sa înfrunte interdictiile si prejudecatile unei lumi traditionale? Sau tocmai atasamentul fata de valorile stravechi si înfruntarea lui Shinji cu marea îl vor face pe Miyata sa cedeze?Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Tumultul valurilor":


fashvictim.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us